USA
Na hier al ongeveer en week te zijn word het wel tijd, om wat van me te laten horen.
toen ik zaterdag 7 aug aan kwam, stond mn gastgezin me op te wachten. We reden langs mijn school en Bahama Buck's ( een ijssalon waar je geschijft ijs kan halen) naar huis. Het huis staad in een soort buurt, er staan ongeveer 60 huizen. die huizen delen samen een zwembad, tennis baan en een groot park. rond 8 uur kwamen grayson ( buurjongen, 17 jaar zelfde grade als mij) en jack (woont ik de buurt ook 17 en ook 11th grade)langs, zegunde me geen dag rust zei laura, zo nieuwsgierig waren ze. Zondag gaat het gezin normaal naar de kerk, maar ze bleven thuis om mij wat rust te gunnen. wat niet heel verstandig was acher af. we deden wat boodschappen & savonds naar de jeugd groep met de buurjongen hunter (19 jaar gaat naar college)
Maandag moest ik oppassen op de kinderen omdat laura ( mn hostmoeder) de hele week elke ochtend van 6 tot 12 werkt. Dat ik erg chill want dan kan ik gewoon even rustig computeren enzo. Om 1 uur gingen we naar mn nieuwe school. MIDWAY HIGH SCHOOL. Waauw , ik heb nog nooit zn grote school gezien. In de hal stond een beeld van een panter. want het zijn de Midway panters. je ziet ook overal in de buurt voor sommige huizen een rode vlag staan met midway panters er op. dan weet je dat zij naar midway gaan en de school steunen denk ik. Op de school moest ik van laura langs de schoolarts. nou zn stomme vrouw jemig, Ik had twee maanden voor dat ik weg ging een tbc test gedaan. en die was negative dus heel goed! begon zij te zeuren dat ik er nog eentje moest laten doen omdat ik het kon hebben opgelopen op het vliegveld. Dus wij naar de dokter. En nou maar afwachten.
savonds was er softbal training van sommer, laura bracht me gellukig eerder naar huis. Want het was heel warm. Thuis belde hunter (buren) aan en hij liet me de buurt zien.
dinsdag, weer oppassen. Rond 1 uur werd ik opgehaalt door lauren's moeder, Ik mag niet mee rijden met tieners, echt de raarste regel ooit. want het is verdomt lastig om de heletijd van alles te moeten regelen omdat ik niet mag mee rijden, lauren is een meisje die hier in de buurt woont, zij gaat naar de zelfde grade als ik. 11th. Lauren nam me mee naar de bioscoop voor de film step up 3Ddaar ontmoeten ik haar vrienden Laura. Na de film werd ik door Lauren's moeder thuis gebracht. Lauren reed met Laura mee want ze moest trainen met dansen. ( annet die lelijke cowboy pakjes die we zagen op internet? weetje nog die waren niet van de cheerleaders maar van het dansteam hahaha, die zij draagt ze)
Savonds had laura ( hostmoeder) verschrikkelijk al niet namen. want mijn hostbroertje heet hunter en de buur jongen ook.. Laura bracht me naar spencer, een meisje die in de 12th grade zit, voor kookles het was erg gezzelig, Laura kent Trannie van de kerk en Trannie was er ook. Laura haalde me ook weer op en toen snel even langs sommer's softbal game, Toen hij afgelopen was, was Laura al weg want op haar werk had iemand zijn been gebroken zo ze was even gaan kijken in het ziekenhuis hoe het ging. Ik reed met bob ( hostvader) mee naar huis hunter ( hostbroertje) wou kipnuggets, zo wij langs de Wendy's. en Sommer wou een ijsje. dus wij langs de dairyqueen. Ik had een kipnugget van hunter, nooit meer het is echt heel vies.
Woensdag, Na het oppasen kwam Lauren langs. en toen zijn we wezen skaten. na het eten ging ik zwemmen met sommer,hunter en bob. ik heb niet gezwommen. was heel warm.
Ik ben alleen terug gelopen, was net thuis toen Hunter (buren) me op kwam halen om te zwemmen. in het zwembad, water was zoo warm, warengraysonen drietypische texaanse jongenser ook,ze vertelde raccistische grappe en stopte maar niet met vragen hoe oud je moest zijn voor drank en drugs.
Dit was ongeveer mijn eerste week. Ik had het best wel druk omdat laura ( hostmoeder) wilde dat ik een 'sociaal leven' kreeg en ze belde zowat de hele buurt om me zoveel mogelijk mensen te laten ontmoeten. ze wou dat ik vandaag liz ( zus van jack 12 grade) belde om af te spreken, maar dat durf ik niet hoor haha.
Liefsxx
heeeeee len!
ik heb alles gelezen, je hostmoeder is idd erg enthousiast over je sociale leven:p
maar ik denk dat je het wel aardig naar je zin hebt, daar, ik hoop dat je het vol houdt en anders kom je lekker terug naar ned, waar je zeker gemist word;)
nou ik heb niet echt meer wat te vertellen, bij mij gaat alles zijn gang wel thuis lekker veel werken, we hebben nou weer net kleine kalfjes dus een hoop werk!
't weer s hier af en toe ook lekker kut, dikke regen enso, volgens mij is dat bij jou wel ietsje anders:p
nou dat was het wel! spreek je snel op msn;)
doeeidoei(L)
Hoi Lenneke,
Wat leuk zo,n verhaal, dan ben ik ook direct goed op de hoogte.
Ik heb wel het idee dat iedereen Laura en Quinten heet.
Gelukkig zijn het niet allemaal lenneke's.
Zo'n zwembad lijkt mij heerleijk met dat warme weer en ook gezellig als iedreen uit de buurt daar is.
Veel plezier
Oma
Hee len!
wat leuk om te lezen!
en je nieuwe mama is idd wel erg bezig met je sociale leven :|
maar opzich wel beter toch :D
leuk dat je al zo veel mensen hebt ontmoet,
wanneer moet je naar school? ook gewoon 1 september?
ga je dit elke week doen denk je?
liefs xxx
Yoo lenneke,
denk niet dat je een reactie van mij verwachtte :P
maar ik wou gewoon ff zeggen dat ik hoop dat het je goed afgaat en dat je het volhoud ^^
je host-familie lijkt me wel cool, alleen ben het met je oma eens dat zowat iedereen laura en quinten heet >_>
Veel plezier nog daar in de USA en spreek je ooit wel weer =]
misschien weer eens tijd voor een nieuw verhaaltje? :D
xxx