Howdy Y'all
Na hier ongeveer een maand te zijn (34 dagen) Is er zoveel gebreurt, ik moet het echt gaan bijhouden. Alles in mijn hoofd is 1 grote puinhoop zowel het nedelands als het engelse gedeelde ik haal alles door elkaal. Voor mijn gevoel ben ik er nog maar twee weken, Maar toen ik ging nadenken over wat ik allemaal heb gedaan schrok ik toch wel even want dan blijkt dat ik hier al een maand ben. ( Ik moet u helaar van te voren waarschuwen mijn zinsbouw en spelfouten is niet echt verbeterd sinds ik hier ben, Het irriteerd me echt mateloos dat ik heel vaak moet nadenken over hoe ik het ook al weer schrijf)
Ik ben een weekend in Granburry geweest, heb daar bob's ouders ontmoet.
Een dag wezen winkelen in forth worth, Heb daar laura's moeder ontmoet.
heel veel keren wezen zwemmen! Met onderandere Hanna ( een uitwisselings student uit oostenrijk) Grayson. Sommer, Hunter, Bob, Hunter, MJ.
FIlm wezen kijken met Liz en drie andere vriendinnen. Ik heb nu les met 1 van die meiden, brittinie. Ze bracht me van de week een cake om me het te laten proeven. Oh nu ik er aan denk
hij is nog niet op haha.
Laura en ik hebben donderdag avond twee uur in de keuken gestaan om voor alle mensen die mij zo hartelijk ontviengen een Boterkoek te brengen. Dat was me toch een Work-out.
Laura heeft nog spierpijn in haar arm van het vast houden van de kom haha.
Gisteravond ben ik gevraagt voor homecoming. Maar we gaan gewoon als vrienden hoor!
Ik heb ook mijn eerste Football wedstrijd gehad! Dat was echt totally awesomee. Maar ik zal mijn voetbal liefde niet verraden! Het is gewoon de sfeer die helemaal super is!
De school is ook een apart verhaal haha. iedereen draag minimaal twee keer per week een t-shirt ( Jeeeej ik weet eindelijk hoe ik het schrijf) van de school! Ik heb ook al mijn eerste T-shirt van Grayson, hij is in het football team en al zn vrienden moeten een T-shirt hebben met Wolf op de achterkant.
De school verder is erg anders dan wat ik gewent was! Maar ik begin het steeds normalen en leuker te vinden omdat ik meer mensen leer kennen. En nu ook niet meer smorgen alleen in de hal moet wachten omdat Lauren naar haar kluisje bij de danshal is, Ik wacht nu met hanna, en soms met Simone ( uitwisselings student uit slovakia) en Brook( haar hostzus).
Ik begin nu ook steeds meer vrienden te maken in de klas zelf waardoor die niet meer zo saai zijn maar nu gezzelig kunt kletsen!
ooh ik vergat bijna dat ik morgen twee toetsen heb!
Ik ga het snel nog even doorlezen!
Na 17 september schrijf ik weer meer over de school want de week voor de 17de hebben we een thema week, Omdat de 17de we homecoming hebben.( dat is de tweede thuiswedstrijd en om dat te vieren elke jongen moet een meisje mee uit vragen om de wedstijd te gaan kijken)
Zo julie horen snel meer!
Liefsxx
Great.
Hallo Len,
Leuk om iets van je te lezen. Zie je wel dat het al leuker wordt! Heel veel plezier met de homecoming. Hopenlijk winnen ze, dan is het extra feest. Hartelijke groeten van de ordemannetjes.
Heen len =D!
Klinkt dat je het erg naar je zin heb. Nou geniet er maar lekker van. Ik ben toch wel beetje jaloers op je hoor XD!
xxxxxxx
hee lieverd!
wauw wat ben ik jaloers op jou, klinkt allemaal
echt heel erg gezellig,
super dat je het zo naar je zin hebt.
vind het wel erg leuk al deze verhaaltjes.
have fun!
x dikkekus
Dag Lennekeeeee!
leuk weer wat van je te lezen;)
Volgens mij heb je het al meer naar je zin en heb je je draai wel een beetje gevonden!
SuperLief je smsje laatst(L)
Ik mis je, je weet het..
Hele Dikke Hollandse kus!
'x'x'x'
Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.
Er zijn nog geen fotoseries.
Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.