Texaaaas
Een paar weken geleden moest en zou ik voor oud en nieuw thuis zijn.
Maar nu een paar weken na de beslissing krijg ik er toch wel een beetje spijt van.
Ik ga mijn vrienden en school hier toch wel missen. En wat moet ik nou zondat texas doen.
Want als ik een maal thuis ben krijg ik dit nooit meer terug. En ik moet zeggen mijn leven is best gemakkelijk hier.Ik heb superveel leuke dingen mee gemaakt en gedaan.
Maar ik ben natuurlijk blij om iedereen weer te zien!
31 october was het Halloween, Met het avond eten kwam ovie, Een jongen uit Oekraine. Hij gaat hier naar College. Laura en Bob zijn zijn gastfamilie. DAt is als er iets is hij hun kan bellen om dingen te vragen of om gezzelig iets te doen, hij gaat ook met ons mee naar Hot Springs met Thanks giving. Na het eten ging iederee zich om kleden om de straat op te gaan. Ik had geen costuum. Want dan gaat iedereen naar me kijken. Dus liep ik met Ovie en Laura op straat. Toen ik genoeg gezien had ging ik naar de buurvrouw Karen. Ze heeft me net zolang om gepraat tot ik een stomme cape om had en achter grayson en Jack op staat liep om te gaan trick or treaten. Toen grayson en Jack even niet keken ben ik gauw weg gelopen haha.
Twee weken geleden was er een opvoering van de toneelklas van school, Het was erg leuk.
Ik was er met de meiden heen geweest ( Hanna, Holley, Viola, Brooke, Simona) Voor de opvoering zijn we eerst uit eten geweest.
De Midway panthers ( Football) Hebben al hun wedstrijden gewonnen en zijn nu door naar de Play offs. Dat is dat ze door zijn om tegen alle andere winnaars te spelen heel texas door.
Dus vrijdag op naar dallas, Normaal rij ik met de buren mee. Maar vrijdag rij ik met sara ( meisje uit brazilie) en haar hostparents mee.
Ik heb er heel veel zin in omdat het in het Dalles cowboy stadium is. Dat is de Football ploeg van Texas. Je kan het vergelijken met dat WBSV mag spelen in het ajax stadium.
Zaterdag was ik in de ochtendmet brooke en simona wezen tennisen. Daarna naar de film met Brandon, En Morgan en Jack. Na de film ergens wat eten. Dat was mijn eerste amerikaanse date. en ik geloof dat ik het bij 1 hou, hahaEn toen heeft morgan me afgezet bij Austin ( vriend van Brooke) om marsmellows te roosteren en een film te kijken.
Op school heb ik mijn nieuwe rapport gekregen. mijn laagste cijfer is nu een 77 voor engels! Ik kreeg vandaageen 76 terug voor een essay over technology:O
het gaat steeds beter!
Liefsx
Bart Pieter, Nog gefeliciteerd!:)
Leuk Len, geniet van de resterende tijd. Maak je mooie foto's van de hotsprings voor mij?
hoihoi,
ik heb hem weer gelezen,
nog 41 nachtjes,
en dan ben je weer terug!
Ik kan niet wachten